Jurvan koulukunta ry etsii sponsoreita!

Sisustamme ja kalustamme Jurvassa talkoovoimin majoitustiloja kansainvälisen residenssitoiminnan aloittamista varten. Residenssissä tulee vierailemaan kansainvälisiä taiteen, käsityön ja muotoilun ammattilaisia.

Olemme haastaneet ihmisiä mukaan lahjoittamaan kalusteita ja sisustustavaraa residenssille ja rahoittaneet tavarahankintoja jäseniemme maksamilla jäsenmaksuilla.

Nyt haastamme myös lähialueen yritykset mukaan!

Toivomme että lahjoitukset olisivat ainakin osittain kotimaisia ja erityisesti paikallisia tuotteita,  jotta voisimme ylpeydellä esitellä vierailijoille majoitustiloja ja niissä olevia tuotteita.

Tiloihin kaivataan vielä mm. pimentäviä verhoja ja muita sivuverhoja, peittoja, tyynyjä, lakanoita, pyyhkeitä, sänkyjä, patjoja, mattoja, työpöytiä ja nojatuoleja sekä kodin taloustavaraa.

Lahjoitustavaroita voi tuoda Sellan aulatilan takaosaan ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-15 välillä tai sopimuksen mukaan. Myös postitse voi lähettää osoitteeseen: Jurvan koulukunta ry, Veistokouluntie 2, 66300 Jurva.  Ota tarvittaessa yhteyttä: Heidi Risku, p. 044 357 0362 tai jurvaschool@gmail.com

Voit tukea toimintaamme myös liittymällä jäseneksi.

Kiitos että autatte meitä tekemään visioista totta!

Majoitustiloja 2

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s