Etsimme nyt uusia jäseniä mukaan toimintaamme!

Toiminnassamme voit olla mukana joko konkreettisesti tai kannatusjäsenenä. Mikäli olet kiinnostunut toteuttamaan kanssamme toiminta-ajatuksemme mukaista yhteistyötä, täytä sähköinen liittymislomake tai lataa tulostettava liittymislomake tästä: Jurva School liittymislomake FIN

Tule kanssamme tekemään visioista totta!

Liittymislomake

* Tähdellä merkityt osiot täytetään varsinaista jäsenyyttä hakiessa.

Kannatusjäsenyys

Mikäli yhdistyksemme toiminta, päämäärä ja arvot ovat tärkeitä myös sinulle ja haluat kannattaa toimintaamme, se onnistuu helposti liittymällä kannatusjäseneksi yhdistykseemme. Kannatusjäsenenä voit tukea toimintaamme jäsenmaksun kautta.

Varsinainen jäsenyys

Varsinaiseksi jäseneksi pyrkivien jäsenyyden hyväksyy yhdistyksen hallitus. Varsinaisena jäsenenä pääset osallistumaan konkreettisesti yhdistyksen toimintaan.

Jäsenmaksu 20 eur / vuosi / henkilö

Jäsenmaksu on sama sekä kannatusjäsenille että varsinaisille jäsenille. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain yhdistyksen tilille. Jäsenmaksujen kautta saadut rahat mahdollistavat yhdistyksemme toiminnan järjestämisen ja kehittämisen ja ne menevät lyhentämättöminä toiminnan kuluihin. Jäsenmaksutiedot lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen.