Liity jäseneksi

Etsimme uusia jäseniä mukaan toimintaamme!

Olet tervetullut osallistumaan toimintaamme varsinaisena jäsenenä, kannatusjäsenenä tai yritysjäsenenä.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä sähköisen liittymislomakkeen tai ladata tulostettavan liittymislomakeen tästä: Liittymislomake FI

Tule kanssamme vaalimaan, kehittämään ja nostamaan esille Jurvan alueellista erityisosaamista muotoilun, käsityön ja taiteiden sekä huonekaluteollisuuden aloilla.

Liittymislomake

Jäsenyys

12 + 4 =

Kannatusjäsenyys

Mikäli yhdistyksemme toiminta, päämäärä ja arvot ovat tärkeitä myös sinulle ja haluat kannattaa toimintaamme, se onnistuu helposti liittymällä kannatusjäseneksi yhdistykseemme. Kannatusjäsenenä voit tukea toimintaamme jäsenmaksun kautta.

Varsinainen jäsenyys

Varsinaiseksi jäseneksi pyrkivien jäsenyyden hyväksyy yhdistyksen hallitus. Jäsenhakemukset käsitellään niiden saapumista seuraavassa kokouksessa. Hallituksemme kokoontuu tarpeen mukaan, noin 1–5 kertaa vuodessa.

Varsinaisena jäsenenä pääset osallistumaan konkreettisesti yhdistyksen toimintaan ja saat kutsun yhdistyksen vuosikokoukseen.

Jäsenmaksu 20 €/vuosi

Jäsenmaksu on sama sekä kannatusjäsenille että varsinaisille jäsenille ja yritysjäsenille. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain yhdistyksen tilille.

Jäsenmaksuista saadut tulot mahdollistavat yhdistyksemme toiminnan ja ne menevät lyhentämättöminä toiminnan kuluihin.

Lähetämme laskun jäsenmaksusta sähköpostitse. Voit maksaa jäsenmaksun myös alla olevilla maksutiedoilla.

Vastaanottaja: Jurvan koulukunta ry
Tilinumero: Pop-pankki FI38 4730 0010 3300 81
Viesti: Jäsenmaksu
tai Viitenumero: 20213